Всички нови епизоди на сериала вижте тук

Вижте тук-> София ден и нощ финал

Вижте тук-> София ден и нощ Последен епизод

Вижте тук-> София ден и нощ Всички епизоди

Тръмп е описано такива атаки като опитите на „намазка“ неговите поддръжници. И последно, той се опита да достигне до афро-американски избиратели, описвайки черни общности като изпълнен с висока престъпност и високата безработица и пита: „Какво, по дяволите, имаш да губиш?“
Тръмп търси отново в събота, за да се направи афро-американски избиратели – надеждно Демократична демографски – в кампанията си, като отбелязва, че „републиканци са партията на Ейбрахам Линкълн“ и твърди, че малцинствата ще се възползват от неговото президентство.
„Нищо не означава повече за мен, отколкото да работи, за да направим нашата страна в дома на гласуването афроамериканец отново“, каза Тръмп, докато говореше пред почти всички бели аудитория в Айова сенатор Joni Ernst на „печено и се вози“ събитие.
В същото събитие, той съотнесени използването на термина „супер хищници“ през 1996 г. на Клинтън да се опише с насилие престъпници, термин, широко разглежда като расистка и че Клинтън заяви, че съжалява използване.
„Между другото, колко бързо хората са забравили, че Хилъри Клинтън нарече черен младеж“ супер хищници. “ Не забравяйте, че? „Супер хищници.“ И те бяха много, много обиден, но сега хората са забравили „, каза Тръмп.
В същото време, Клинтън, в изявление в събота по случай 53-тата годишнина от март на Вашингтон, каза, че „залозите в тези избори са за разлика от всички ние сме изправени пред.“

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: